Update browser for a secure Made experience

It looks like you may be using a web browser version that we don't support. Make sure you're using the most recent version of your browser, or try using of these supported browsers, to get the full Made experience: Chrome, Firefox, Safari, or Edge.

The N7 Studio was created as part of our recent RIBA-award winning redevelopment is situated on the ground floor in the new pavilion at the front of the building and benefits from great natural light from large windows, a semi-sprung floor and easy access to the front entrance of the building. Well suited to workshops, rehearsals with medium sized casts and community activity.

9.55m long 8.65m wide 5m high

Features:

  • Semi-sprung Floor
  • Natural light from large windows opening onto Holloway Road inviting community engagement
  • Mechanical ventilation with heating and cooling
  • Suitable for medium sized groups
  • Suitable for studio scale scene rehearsals / music calls / auditions / design workshops and costume
  • There are chairs and production tables available
  • Large TV Screen available on request